Er du på udkig efter et whiteboard til kontoret? Et sådant er nemlig en praktisk løsning til møder, hvor der skal holdes styr på ting og noteres ned, og så kan det bruges igen og igen. Se det store udvalg af whiteboards hos altitavler.dk.

Et stort udvalg

Du kender det helt sikkert: det populære whiteboard. Langt de fleste arbejdspladser med kontor har et whiteboard, eller måske endda flere, hængende på væggen. Et whiteboard er en tavle, men det er ikke som en helt almindelig kridttavle. Du kan nemlig skrive og tegne på den med en særlig tusch, og så kan du viske det ud igen, ligesom du ønsker det. Det er et praktisk redskab at give informationer videre på til dine kollegaer, og det er et praktisk redskab til møder eller lignende, hvor der skal tages notater, brainstormes, tegnes og lignende. Hos Alt i tavler har de et stort udvalg af whiteboards med forskellige egenskaber og funktioner og i forskellige designs.

Mange funktioner

Hos Alt i tavler finder du altså et stort udvalg af whiteboardtavler. Helt enkelt er en whiteboardtavle en hvid tavle med en blank overflade, og det du skriver og tegner, kan viskes ud igen uendeligt mange gange. Det er smart, ikke? De fleste af tavlerne hos Alt i tavler er magnetiske, så du også kan påsætte relevante papirer, og så kan du få whiteboards med forskellige rammer, heriblandt i træ eller tekstil, som skaber nogle helt særlige udtryk til kontoret. Lyder det som noget, du kan bruge på kontoret? Så kig forbi altitavler.dk og find kontorets nye whiteboard.