I de gode gamle dage sad tøjet helt anderledes, end nutidens nytænkende modetrends dikterer. Men alligevel er der også spor af fortidens hotte trends i nutidens modebølge, og faktisk kan du købe tøj, der sender dig og dit udtryk helt tilbage i tiden. 

 

Er du vild med de looks, som kvinderne i gamle dage kunne klæde sig i? Her får du en kort guide til, hvordan du selv kan iklæde dig det ikoniske og smarte tøj. 

 

Kjolen skal sidde til 

I gamle dage sad kjolerne til, så talken blev fremhævet. De kvindelige former skulle fremhæves over hele linjen – særligt i 1950’erne.  

 

Bukserne skal også fremhæve dine former 

Ligesom kjolerne skulle fremhæve de kvindelige sider hos kvinderne, skulle bukserne gøre det samme. Derfor er højtaljede bukser, der sidder rart og komfortabelt et sikkert hit, hvis du vil ramme retro-stilen til hverdag. 

 

Frakker og sko 

På de kolde dage skal der overtøj til. Heldigvis var frakkerne også dengang lange og med store markante kraver, mens skoene havde kitten hæl – altså halv hæl. Du har sikkert allerede en lang frakke med krave, som du kan tage i brug, men kniber det med at finde de rigtige sko i garderoben, kan du finde retro sko hos dressthebird.