2horse er en onlineshop, hvor du både finder nyt og brugt rideudstyr, og på den måde har du altså mulighed for at spare en del penge på det ellers dyre udstyr.

Hvis du er hesteejer, så ved du helt sikkert også, at det ikke er en billig hobby. Tværtimod, faktisk. Her kommer 2horse ind i billedet, for det er en onlineshop, der forhandler både nyt og brugt billigt rideudstyr, og det giver dig mulighed for at spare en del penge på udstyret, hvis du vælger at købe noget, som har været brugt.

Faktisk har du også mulighed for selv at sælge noget af dit gamle udstyr, og det er i sig selv en meget bæredygtig tankegang, at du for dit gamle udstyr har mulighed for at købe noget nyt.

Du kan også købe helt nye varer, og her fører 2horse produkter fra mærker som Mink Horse, QHP og LeMieux. De har flere forskellige effektive plejeprodukter og fluespray fra Absorbine samt de anerkendte tilskudsprodukter fra NAF og danske Urtefarm.

Så uanset om du er på udkig efter udstyr til dig som rytter eller til din hest, så kan du med sikkerhed finde det, du leder efter, hos 2horse. Hvad enten det er billig basisvarer eller dyrere mærkevarer.

Hos 2horse er der desuden altid billig fragt og hurtig levering, og du har selvfølgelig altid 14 dages returret – også på brugte varer.