Christiano Ronaldo har de sidste fem år brugt JBS-underbukser, og hos Bygholm Menswear kan du sikre dig masser af par til dig selv. Her finder du nemlig et stort udvalg af det populære undertøj.

Underbukser og JBS følges ad, hånd i hånd. Sådan har det været de sidste mange år for det kendte undertøjsbrand, der producerer klassiske boxershorts i alverdens modeller til helt almindelige mænd.

Lige nu er JBS tilmed af verdens mest kendte undertøjsbrands til mænd. Det sørger en hvis Christiano Ronaldo for, da det danske mærke i fem år har produceret underbukser til stjernespilleren. Og nu da han har skiftet klub til Juventus, så sætter det endnu mere gang i omsætningen, da det pludselig også tiltrækker alle de italienske fans. Det er lige kommet frem på TV2.

Jens Bjerg Sørensen startede i 1939 det danske undertøjsmærke JBS, og dermed er det også Danmarks ældste undertøjsmærke. JBS har siden sin start opbygget en knowhow der gør, at pasform, metervarer og syning er i absolut verdensklasse.

JBS undertøj er kendetegnet ved den ekstremt høje kvalitet, den store erfaring, der ligger bag produktionen af dem, og det stærke brand, som er kendt over hele verden.

Så hvis du også kunne tænke dig at få fat i et par, så tag en tur forbi Bygholm Menswear, hvor du helt sikkert kan finde et par, der passer dig.