Unbraconøglen, der er alle mands eje, og et af de mest populære værktøjer, der findes, kommer i et stort udvalg på ajengros.dk

Vi støder på problemet nærmest dagligt. Hver gang noget skal samles, så skal der bruges en unbraconøgle. Møbler, cykler osv. kan ikke færdigsamles uden det lille enkelte sølvværktøj. Hos ajengros.dk har de sammensat en bred vifte af unbraconøgler, som kan købes enkeltvis, men også i forskellige sæt, med flere forskellige størrelser.

Nøglerne, der blev opfundet tilbage i 20’erne af et amerikansk firma, kan bruges af både professionelle håndværkere, samt af gør-det-selv-manden, der har gang i en masse hjemmeprojekter. Hos ajengros.dk er kvaliteten altid i top, uanset hvilken unbrakonøgle, du vælger. Blandt de mange mærker, forhandler de unbrakonøgler fra AM-Pro, der er kendt for at være i god kvalitet. På webshoppen sælges der også sæt, der indeholder file, skruetrækker og bitstoppesæt, der fuldender gør-det-selv-oplevelsen. Torx nøgler og krafbits toppe sælges også separat, hvis det ikke er nødvendigt med standard unbraconøglen.