Slanger der flyder på et gulv eller gemmer sig i en plæne, kan give anledning til arbejdsulykker og materielle skader, da de er nemme at glemme eller falde over.

Haveslanger, vandslanger, el-kabler – rul dem op for øget bevægelighed og sikkerhed

Udover at øge både sikkerhed og bekvemmelighed kan en god slangeopruller forlænge holdbarheden på dine slanger, fordi der ikke opstår utætheder, som følge af forkert opbevaring. En slange-opruller får også din slange til at fylde mindre og derfor bliver den nemmere at opbevare og få fat i igen. Det er de store fordele for både private gør-det-selv folk og for folk der er på arbejde. I professionel sammenhæng kan en korrekt slangeopruller sikre dig imod driftstop og dermed højne driftssikkerheden.

Oprullere til forskellige slanger

Slangeoprullere kan både fås med manuelt og automatisk oprul og til forskellige typer af slanger, fra el-kabel-oprullere til haveslange oprullere.

Inden du anskaffer en slangeopruller bør du overveje hvor lang en slange den skal have plads til? Har du brug for en manuel eller automatisk slangeopruller? Er det til en Trykluftslange, el-kabel eller vandslange? Har du brug for drejefunktion? Skal slangeoprulleren være udendørs?

En slangeopruller gør altid arbejdet nemmere. Induclean er leverandør af mange slags slangeoprullere og hjælper gerne med at vise vej igennem mulighederne.