Se dig for..

Hvis du går og overvejer at skifte belysningen ud i dit hjem, er mulighederne for nye løsninger, mange. Du kan gå i mange forskellige butikker, men du kan sagtens også gå på udkig på nettet, og forhandlerne er mange. Nogle forhandlere har et bedre udvalg end andre, men der er ingen grund til at gå på kompromis med lyset, så hvorfor ikke gå efter det bedste?  LEDking er en forhandler, der har alt i LED, de har et stort og spændende udvalg, og udvalget er af god kvalitet! … Der er faktisk ikke grænser for, hvad de sælger på hjemmesiden.

LED – lys er strømbesparende, så er køb af LED – pærer ikke at overveje? – Når lyset er tændt, bliver pærerne ikke varme, så derfor brænder man ikke fingrene, hvis man i en forbindelse skulle røre ved pæren. Og brændsikkerheden er også en helt anden, og man kan implementere pærerne på steder, man før ikke måtte på grund af brændfare.

På siden https://www.ledking.dk/ kan du få LED pærer med forskellige fatninger, LED rør, butikslys, paneler, forskellige armaturer og lysstofrør. Leveringen er fra dag til dag for kun 49 kr. Hvis man som kunde eller potentiel kunde har spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte dem via telefon eller mail. De sidder hos LED King klar på telefonen mandag – fredag fra. 09.30 – 15.00 og du kan altid sende en mail.

Gå ikke på kompromis med dit lys – LED lys er vejen frem, og det bedste finder du hos LED king.