Når du står og skal til at sælge dit hus, så er det meget vigtigt at få udarbejdet en tilstandsrapport inden, sådan at du får en dokument, der beskriver bygningens faktisk tilstand. Mk byg consult sørger for, at du får lavet en sikker tilstandsrapport.

Uanset om du er på vej til at sælge dit parcelhus, dit sommerhus eller din ejerlejlighed, så er det vigtigt at få udarbejdet en tilstandsrapport, som er et dokument, der beskriver bygningens faktiske tilstand. I princippet er det frivilligt, om man vil have en tilstandsrapport, men hvis man gerne vil tegne en ejerskifteforsikring, der dækker over eventuelle skader i boligen, køber ikke kendte til, så du som sælger er frigjort for ukendte udgifter i ti år, så har du brug for en tilstandsrapport.

Hos mk byg consult tilbyder de at udarbejde en tilstandsrapport på din bolig, så du kan frigøres for efterfølgende eventuelle udgifter, der ikke anføres i tilstandsrapporten.

Det er dig som sælger, der skal sørge for at bestille en tilstandsrapport. Den er gyldig i 6 måneder, når den er blevet udarbejdet, og skulle der være anmærkninger, som du udbedrer på boligen, kan mk consult byg til nedsat pris foretage et nyt eftersyn for dig. De har mere end 20 års erfaring i branchen, så hos mk consult byg er du sikret grundighed og kvalitet.