Teambuilding aktiviteter i det fri

Når hverdagen bliver lidt for grå og kedelig, kan det være en god idé at arrangere teambuilding for dine medarbejdere. Det styrker både fællesskabet og giver fornyet energi, hvilket gør alle mere effektive, når de er tilbage på kontoret igen.

Hvis du står og skal planlægge teambuilding nær København, så er det en oplagt mulighed at se nærmere på steder som Frederiksdal Klatrebane. Her finder du forskellige teambuilding aktiviteter, herunder tre forskellige klatrebaner i forskellige sværhedsgrader og Disc Golf. Det er både sjovt og udfordrende, og så får medarbejderne mulighed for at være lidt aktive.

Mange virksomheder finder det rart at komme ud i det fri og se på noget andet end de sædvanlige kontoromgivelser. Klatring i det fri er derfor et godt valg, og så er det jo en bonus, at klatreparker som Frederiksdal er omgivet af skøn natur, der både kan nydes, mens I klatrer og fra jorden, hvor I enten kan spille Disc Golf eller få frokost og forfriskninger.

Overrask dine medarbejdere med teambuilding i det fri – I vil uden tvivl få en sjov dag i fællesskab, hvor teamet styrkes på kryds og tværs.