Hjarbæk Fjord Camping holder nemlig åbent hele året rundt. Derfor får du nu mulighed for at tage på camping med hele familien og nyde en masse kvalitetstid sammen, for det er vigtigt at huske hinanden i en travl hverdag.

Selvom det er blevet vinter, så betyder det slet ikke, at man bliver nødt til at holde sig indendøre i sit eget hjemme. For vinteren giver anledning til masser af stearinlys, tæpper, film, simremad og gode snakke, men hvorfor ikke rykke alle de ting et helt andet sted hen, sådan at I kommer væk fra de vanlige gøremål?. Hjarbæk Fjord Camping har dejlige hytter med lækre faciliteter, og her er der også mulighed for at campere om vinteren.

Om vinteren er der intet pladsgebyr, og derudover er der også mange andre fordele ved at campere om vinteren. Det giver nemlig et helt andet fællesskab på selve campingpladsen. Faktisk arrangeres der fælles traveture, fællesspisning i  servicebygningen, julefrokoster og nytårsaften, så I kan få mange gode oplevelser ved at prøve de fine vinter campingpladser på Hjarbæk Fjord Camping.

Campingpladsen ligger i et utrolig smukt område tæt ved Limfjorden, og beliggenheden er ganske enestående, da en stor del af pladsen er opdelt i terrasser med en fantastisk udsigt. På campingpladsen er der også en stor legeplads med mange spændende og udfordrende aktiviteter. I området er der både mulighed for cykling, gåture, løb, kano og kajak, og selvfølgelig også minigolf. Når der er sne er der tilmed også mulighed for at låne kælke og suse ned af de mange bakker.