Har du brug for nye visitkort og skal det helst gå stærkt? Nemprint er storleverandør af visitkort i allerhøjeste kvalitet, og de producerer både små og store oplag. Bestil dine visitkort med hurtig fragt hos Nemprint. 

Hurtig levering

Kender du Nemprint? Hvis ja, så ved du sikkert allerede, at deres print står skarpt og er i allerhøjeste kvalitet. Det gælder også, når de producerer deres visitkort til alverdens personer og virksomheder, og det er både små og store oplag, de producerer. Har du før bestilt og fået leveret dine visitkort fra Nemprint, har du måske allerede kendskab til deres gode service. Det gælder også for deres levering af visitkortene. Faktisk har de en produktionstid på en til to hverdage, hvilket betyder, at du hurtigt får dem i hænderne og kan give dem til dine kunder, der har dine kontaktoplysninger. Dét er service!

Nødvendige oplysninger

Er det første gang, du skal have lavet visitkort? Nemprint har både en guide og gode råd til, hvordan du skal bruge dine visitkort for at få mest muligt ud af dem, samt til hvilke oplysninger kortet skal indeholde. For at kunderne har den nødvendige information, er det en god idé at have følgende oplysninger:

  • Firmanavn og logo
  • Din titel i virksomheden
  • Din adresse
  • Din webadresse
  • Dit telefonnummer
  • Samt din e-mailadresse

Når dit visitkort har disse informationer, er det nemt for kunden at kontakte dig. Hvis du først har indgået i dialog med kunden og derefter giver ham eller hende dit visitkort, er der større chance for, at du bliver husket, så hav visitkortet klar, når du skal hverve nye kunder.