Har du inviteret dine tætteste venner over til middag, og ønsker at blære dig lidt med dine madlavningsevner og sans for delikatesse? Så er du landet det rigtige sted. 

Hvis dine venner skal gå fra en aften hos dig, og virkelig føle, at de har fået en på oplevelsen, så er det vigtigt, at du allerede nu begynder at forberede den uforglemmelige aften. Det kan være, at du undervejs må få lidt hjælp, men hvis du er rigtig god, kan du faktisk klare det hele selv. Men så kræver det, at du forbereder dig. En uforglemmelig aften med gastronomiske oplevelser sker ikke af sig selv. 

Planlæg en lækker menu

Når I har fået fastlagt en dato, kan du begynde at gå i tænkeboks over, hvad du gerne vil servere for dine gæster. Er det en, to eller tre retter, der skal på bordet? Og hvad skal I drikke til? Her må du være realistisk med, hvad du selv kan nå. Hellere to superlækre retter end tre, der ikke er på det helt høje niveau. 

Skaf nogle gode råvarer

Når du ved, hvad der skal være på menuen, er det tid til at skaffe de rigtig gode råvarer, som skal bære hele middagen. Det er essentielt, at du får det allerbedste, og derfor må du regne med at skulle omkring flere supermarkeder og delikatesseafdelinger. Gode drikkevarer

Du er nødt til at have nogle drikkevarer, der komplimenterer den mad du laver. Hvis maden er af topkvalitet, bør drikkevarerne også være det. Tag derfor på opdagelse og find den bedste naturvin der er på markedet. Det vil løfte hele middagen et nøk højere op, at du skaffer en rigtig god flaske vin, som man ikke lige åbner en hvilken som helst torsdag eller fredag aften.