Hos HJ kontorcenter kan du finde et stort udvalg af forskellige printer- og kopipapir til billige priser, som samtidig bliver produceret med omtanke for miljøet.

Bruger du meget printerpapir derhjemme eller på kontoret? Så burde du købe store pakker med papir, da det er billigere i sidste ende og gør, at du ikke ligeså tit skal skifte ud i det. Hos HJ kontorcenter finder du et bredt udvalg af printerpapir til kontoret og dets printere og kopimaskiner. Det er også muligt at lave en særlig aftale med dem, hvis du eksempelvis skal bruge meget kopipapir eller har brug for at få det leveret løbende.

Du kan blandt andet finde kopipapir fra Image® Business, der er kontorets universalpapir. Papirets kvalitet giver stor fleksibilitet, da det kan anvendes i alle kontorets maskiner, både kopi, laser og inkjet. Kopipapiret egner sig desuden til tryk på begge sider, hvilket betyder, at du kan mindske dit papirforbrug og dermed dine omkostninger.

Ydermere har papiret fra Image certificeringen PEFC, der betyder, at produktet er produceret ud fra bæredygtige principper og EU blomsten, Ecolabel, der er den europæiske udgave af Svanemærket. Hvis der er et Ecolabel på produktet, er det med til at mindske belastning af miljøet fra produktion til forbrug. Så hvis du vil handle med omtanke for miljøet, så er det en god idé at kigge efter disse certificeringer. Find alle slags printer og kopipapir hos HJ kontorcenter, hvor du blandt andet også kan få glansfuldt kopipapir, så du kan printe smukke billeder ud.