Huskelister, kontorregler, skitser eller citater, der giver arbejdsglæde. Med de praktiske magnetlommer, kan du hænge vigtig information op whiteboards, tavler, køleskabe eller andre metalflader.

Magnetlommer er uundværlige på et kontor. De gennemsigtige plastlommer sørger for, at dokumenterne, du lægger deri, forbliver pæne og rene – uden støv og fedtede fingre. Du kan også hænge information op et centralt sted og sikre, at vigtig information bliver synlige for alle kontorets medarbejdere. Mulighederne er mange med den praktiske og fleksible løsning.

Hæng din huskeseddel op på køleskabet i en magnetlomme, og den bliver aldrig væk. Det gør børnetegningen eller familiefotoet heller ikke. En magnetlomme har en magnetisk bagside, og derfor er den særdeles velegnet til metalliske overflader som fx køleskabe og whiteboards. Det smarte er, at du kan ilægge diverse vigtige dokumenter igen og igen. Magnetlommerne er nemlig af tilpas stærke og i høj kvalitet, og derfor har de næsten uendelig holdbarhed. Det er både billigt og bæredygtigt.

Dimensionerne er mange, når du skal vælge magnetlommer. Hvad enten du vælger hyldeforkanterne eller A4-modellerne som praktisk opbevaring, kan du skrive på magnetlommen med en non-permanent marker. Det kan hjælpe med at danne overblik over og systematik i kontorets mange dokumenter.