Hvis din virksomhed vil give rengøringspersonalet de bedste forudsætninger for at udføre det bedst mulige arbejde, så har de brug for det rigtige udstyr. Her er nitrilhandsker et uundværligt arbejdsredskab, der beskytter mod giftige rengøringsmidler.

Slidstyrke og sikkerhed

En af de vigtigste egenskaber for et par gode rengøringshandsker er slidstyrke og sikkerhed mod giftige rengøringsmidler. Med et par nitrilhandsker får du nogle af markedets mest slidstærke og modstandsdygtige handsker indenfor engangshandsker til brug i eksempelvis rengørings – og laboratoriearbejde. Den store slidstyrke og modstandsdygtighed gør, at der skal rigtig meget til for at rive dem i stykker, hvilket betyder, at der er mindre risiko for at få rengøringsmiddel eller andre giftige stoffer på huden. Udover at være en mere sikker og slidstærke handske, så er den lavet i et materiale af nitrilgummi, som er mindre tilbøjeligt til at fremkalde en allergisk reaktion i forhold til latex eller mere almindeligt gummi. Dermed kan personer med latexallergi også få glæde af handskerne.

Kan bruges i flere brancher

Udover at være en yderst populær handske i rengøringsindustrien, er handsken også meget brugbar i andre brancher, såsom på værksteder, laboratorier og klinikker. En nitrilhandske er nemlig modstandsdygtigt overfor både olie, brændstof og kemikalier, hvilket gør en den til et rigtig godt og fornuftigt valg, hvis man vil være sikker på en handske, der ikke brister. Hos vestergaardnu.dk har de et fint udvalg af nitrilhandsker i forskellige typer, så der er helt sikkert også være nogle, der passer til dig og din virksomhed. Se mere på www.vestergaardnu.dk