Hos packyard.dk finder du den nye trendy sportskollektion til mænd, Halo, der er designet af det danske designerbrand Newline.

 

Læs mere her, for at finde dit nye sportstøj, til det næste store atletiske eventyr. Det er det danske firma Newline, der er udkommet med deres nyeste kollektion, der både er funktionelt til træning, men også til hverdagen. Shorts, hættetrøjer, t-shirts og meget mere er en del af denne funktionelle kollektion, der tager udgangspunkt i det danske militærs tøj og filosofi.

 

Med bogstaverne ATW (Air Transport Wing) skrevet på både løbetrøjerne og shortsene, får man hurtigt en følelse af at være en del af det danske forsvar, når man trækker i sportstøjet. Den militære inspiration ligger heller ikke langt fra hovedmanden bag Newline, da han er tidligere soldat i det danske Jægerkorps.

 

Kollektionen kommer i mange forskellige farver, der leger med camouflagefarverne petroleums blå, militær sandfarvet, army grøn og sort. Der indgår dog også farver, der udfordrer omgivelserne en smule mere med jakker i postkasserød og shorts i gult.

 

En kollektion med mere end blot løbetøj

Det er ikke kun tøjet, der er i fokus i Halo-kollektionen, da den også inkluderer armbåndsur, taske og en militærstøvle, der er den perfekte vinterstøvle. Overtøjet fylder også en del, hvor der blandt andet er en regnjakke i parka design, der kommer i gult med justerbar talje og ærmer. Den klassiske bomber jakke er også et must i kollektionen, med sit nylon look med den oversized lomme på ærmet.