Er du en af dem, der stadig forsøger at lave tidsregistrering i Excel? Er arket korrekt? Kan du stole på det? Kan andre?

mTIME er et tidsregistreringsystem der enkelt kan skræddersyes til alle branchers behov for at registrere tid. Systemet kan håndtere alt om ferie (tildeling, afregning, regulering, hensættelser og rapportering), alle former for fraværshåndtering og fraværssaldi (omsorgsdage, særlige feriedage, afspadsering), og oprettelse og vedligehold af alle typer overenskomster. Systemet kan også registrere hvornår folk kommer og går, såvel som registrere medarbejdernes aktivitet, hvilket kun opsættes alt efter en virksomheds behov.

Tid er penge – automatisk overblik til ledelsen

Det er bekvemt som ledelse, at trække data fra mTime uden ekstraudgifter. Ledelsen får overblik over ansættelsesforhold, ressourcer, brugte timer, fraværsstatistikker, projekttimer og meget andet.

Systemet kan beregne overarbejde, tillægsydelser, afspadsering og frihedsoptjeninger, og såfremt ledelsen ønsker at vide besked om f.eks. udsving i overarbejdstimer eller tid der anvendes til bestemte projekter, så kan mTime afsende automatiske mail-adviseringer der opsættes til den enkelte leder.

Tid er penge – let for medarbejdere

Karina Bennett fra Fødevarestyrelsen forklarer:

“Vi har haft mTS siden 2005, og meget er sket gennem årene. Vi vægtede dengang at systemet skulle være fleksibelt at opsætte og let tilgængelig for medarbejderne. TIMEmSYSTEM har været i stand til dette, samt at sætte sig ind i vores forretning, værdier og bidraget til en fortsat udvikling.”

Tid er penge – let integration

mTime kræver hverken teknisk indsigt eller vedligeholdelse at bruge, og tidregistreringen kan let integreres med andre systemer. mTime integrerer med lønsystemer som eksempelvis SLS, Bluegarden, Lessor m.fl., med økonomisystemer som eksempelvis NS, NAV, Schilling, Maconomy m.fl. og med HR systemer som eksempelvis Oracle HR, Dossier mfl.

Systemet har sit eget Datavarehus og BI (business intelligence), og hvis du bruger et andet system end de nævnte, er den danske TIMEmSYSTEM som udvikler mTime, altid glade for at føje nye systemer til listen.