Har du brug for at få lavet noget datateknisk arbejde? Lund & Erichsen arbejder med alt fra alarmer, erhvervstelefoni, elteknik, energioptimering og meget mere.

Lund & Erichsen er en datateknisk virksomhed, der har hele 45 dygtige og engagerede medarbejdere, der er specialister inden for en række tekniske fagområder, nemlig EL-Teknik, alarm og overvågning, erhvervstelefoni, CTS-anlæg og data- og fiberteknik.

Her er der især fokus på god kvalitet og deres mål er, at du skal være tryg, når du handler med dem. Derfor ser de frem til at hjælpe dig med at finde løsninger på de tekniske ønsker og behov, som du måtte have. Og de finder frem til løsninger uden beregning, indtil der er en aftale om en konkret opgave.

Lund & Erichsen har derudover en kontinuerlig plan for efteruddannelse, sådan at du som kunde altid føler, at du er i de bedste hænder.

De er altid på forkant med nye teknologier, sådan at de kan tilbyde de bedste løsninger og yde kompetent rådgivning, og de har også flere gange udviklet nye løsninger baseret på kundeforespørgsler. Generelt sætter de en stor ære i at alle opgaver bliver udført korrekt, sådan at du som kunde altid føler dig tryg. Læs mere om El-Herning på l-e.dk.