Legetøj fra Djeco er legetøj, hvor leg og læring går op i en højere enhed, når børnene leger med noget fra det store udvalg.

Trælegetøj, legekøkken, spil og dukkehuse er blot nogle af de muligheder forældre kan vælge at købe til deres børn på monito.dk. Djeco, der nærmest kan kaldes for et designermærke grundet det flotte æstetisk designet legetøj, samt æsker, er en fryd for øjet, hvad end det ligger på børneværelset eller er i hænderne på børnene. Der er kræset for detaljerne, og der bliver ikke gået på kompromis med legeværdien, på trods af energien, der bliver brugt på det udvendige design.

Det er legetøj, der taler til børnenes fantasi og kreativitet, når finmotorikken og kreativiteten bliver udfordret hos både store og små børn. På monito.dk kan man finde en hel legeserie, hvor man skal lave sine egen påklædningsdukker eller lære at lave origami og klistermærker.

Der er også forskellige spil at finde, der tager principperne leg og læring med ind i spiluniverset. Nogle spil fokuserer på samarbejde, andre på bevægelse og nogle helt tredje på det sproglige. Flere af spillene har vundet priser i både udlandet og herhjemme, blandt andet ’Croassimo Frøernes dam’, der går ud på at spise flest myg med frøer, der hopper fra åkande til åkande. Også følespillet Tactil Lotto er et prisvinde spil. Det er et brætspil, der aktiverer følesanserne gennem ”rør og føl”- elementet, når forskellige figurer, af forskellige materialer, er vigtige brikker i spillet.  Begge spil er at finde i monitos store sortiment af Djeco varer.

Djeco legetøj er elsket af mange børn og forældre verden over, hvad enten det er en snekugle til børneværelset eller babylegetøj til de helt små.

Kender du til Djeco legemad?