Er du den helt store strikker, og er du i fuld gang med at planlægge dit næste strikkeprojekt? Hos Strikkes.dk finder du Dropsgarn, der siden 1982 har skabt garn i særdeles god kvalitet, så kig forbi webshoppen, og bliv klar til at finde strikkepindene frem.

Mange garntyper at vælge i mellem

Er du den helt store strikke-connaisseur, så ved du helt sikkert, hvilke mærker inden for garn, der er høj kvalitet, og hvilke garntyper der er bedst til forskellige projekter. Det kan også være, at du er helt ny i strikkeverdenen og skal i gang med dit første projekt, men uanset hvad så er DROPS garn uden tvivl et godt og fornuftigt valg, når du skal vælge garn. Hos Strikkes har de et stort udvalg af DROPS-garn af forskellige typer, heriblandt bomuld, uld, alpaka, mohair, silke og akryl, og du finder alle regnbuens farver, så du kan helt sikkert finde lige præcis den farve, du søger, så længe den findes i den type garn, du vælger.

Langtidsholdbart garn

DROPS blev grundlagt i 1982, og siden da er deres popularitet steget og steget, og det er der ikke noget at sige til. Ikke nok med at det er yderst højt kvalitetsgarn, der er tale om, så følger de moden og de nyeste trends, hvorfor der hele tiden er et spændende udvalg. Uanset hvilken garntype du vælger, så er det langtidsholdbart, så du kan få glæde af din nye, strikkede sweater, sokker eller hue i mange år frem. Bestil garn fra DROPS, og find strikkepindene frem, så dit næste strikkeprojekt kan blive en realitet.