Vi kender alle sammen de der steder på kroppen, hvor fedtet bare samler sig og aldrig rigtigt vil forsvinde. Det er som om, at fedtet har fået permanent opholdstilladelse og ikke har i sinde at forlade området. Lige meget hvor meget vi løber og sveder derudad i fitnesscentret, så er der bare genstridige fedtdepoter, som er utroligt svære at komme af med. Her får du derfor nogle råd til, hvordan du kan tage kampen op.

Sænk din fedtprocent

Du har sikkert hørt det før, men det er en myte, at man kan punkttabe sig. Hvis dit genstridige fedt sidder på maven, kan du ikke tabe dig på maven ved at lave utallige mavebøjninger – desværre. Du er nødt til at sænke din fedtprocent generelt. Her skal du både have fat i kost og motion. Hvis du kun fokuserer på en af tingene, vil det være svært at opnå resultater. For at sænke din fedtprocent skal du i en periode være i kalorieunderskud – det vil sige, at du skal forbrænde flere kalorier, end du indtager.

Få en fedtfrysning

Selvom du knokler i fitnesscentret og spiser sundt, kan det alligevel være svært at få bugt med de irriterende fedtdepoter. Især hvis du ikke har tiden eller overskuddet til at gå all in på motion og sund kost. Her kan en fedtfrysning være en mulighed. Hvis du er interesseret i det, kan du få en fedtfrysning hos VIDA, hvor fedtcellerne bliver nedbrudt ved at blive nedkølet. Metoden er også effektiv mod appelsinhud, som kan være nærmest umuligt at komme af med, lige meget hvor meget du træner.