Det populære mærke VIPP sælger alt fra toiletspande til smukke lamper, og det hele er både i god kvalitet og et smukt, nordisk design. Find det store udvalg hos BoligNyt.

VIPP er et mærke, der producerer mange forskellige ting til hjemmet. De har formået at lave en toiletspand smuk og dekorativ, og så har de også lavet fine sæbedispensere, hylder, armeturer, badeværelser, toiletbørster, håndklæder, knager, bordskånere, glas, krus og lamper. Det betyder, at du kan finde mange af de ting til din bolig, som det er yderst nødvendigt at have, og her kan du endda finde dem i et smukt design.

Du finder blandt andet en Vipp bordlampe, der er udstyret med analoge detaljer såsom en justérbar arm til fokuseret lys, fingerskruer til at låse lampens position og en solid base for stabilitet. Lampen er lavet i pulverlakeret aluminium på en meget nøjsom måde, og skallen af matteret, støbt glas sikrer en behagelig diffusion af lys. Alle lamper fra VIPP har tilmed LED-belysning, da denne udvikling har været utrolig hurtig. Derfor kan du også hurtigt opdatere din Vipp lampe, så den får den bedste lyskvalitet. Med en VIPP lampe får du altså en både stilfuld og holdbar lampe, der samtidig kan har LED-belysning.