Kakaoflis er rigtig god til den nemme have, da kakaoflisen gør det nemmere at undgå ukrudt. Kakaoflis er godt som dække og du undgår derfor også brugen af kemi i den have.

kakaoflis bruges ofte i haver, hvor det bruges som dække i blomsterbed og rundt om træer. Kakaoflis består af sprøde skaller fra kakaobønner, som du måske kender bedre fra fremstilling af chokolade. Skallerne lægger sig som en perfekt overflade på jorden og er derfor et godt dække i dine havebede, så du kan undgå unødig brug af kemi for at holde ukrudt og smådyr væk.

Kakaoflis er fremstillet af naturlige næringsstoffer, og de giver dine planter, blomster og krydderurter de bedste betingelser. En anden fordel med kakaoflisen er, at de er med til at holde dræbersnegle væk fra dit bed. Du er derfor med til at sikre dine planter, så de får de bedste forudsætninger for at have en god vækst.

Kakaoflis kan købes som bigbags til et større areal eller som mindre poser til bedet i havet. Der er gode muligheder for at finde den pose med kakaoflis, der passer til din have og dine behov.

Hvis du vil finde gode tilbud på kakaoflis, så kontakt Haveglad.dk.