Det er skønt når din vennegruppe endelig får tid til at stikke hovederne sammen. Man kan vist roligt sige, at det nogle gange kræver ekstra meget planlægning, når I skal mødes. Det må være en del af voksenlivet. En del af det, at have meget at se til i hverdagen, som ikke vedkommer hinanden. Men når det endelig sker, at vennegruppen skal mødes, er det som regel virkelig hyggeligt. 

Hold aftenen derhjemme 

Det er ikke altid nødvendigt, at mødes ude på restaurant, bar eller café. Det leder op til mere nærvær, intimitet og de sædvanlige interne jokes, hvis man mødes hjemme hos en fra vennegruppen. 

Du kan foreslå, at I mødes hjemme hos dig. Det vil dine venner helt sikkert sætte pris på, og mon ikke de har en flaske zinfandel rødvin med under armen, som en lille gestus værtgave. 

Byd dine venner på lidt lækkert til ganen 

Når du inviterer dine hjemme hjem til dig, er du nødt til at forberede dig lidt og købe noget lækkert mad, øl, sodavand og vin, som I kan nyde sammen. Det behøver ikke at være særlig besværligt eller dyrt for den sags skyld. Dine venner forventer ikke den store treretters middag, du skal bare servere noget i løbet ad aftenen, så de ikke går derfra på tomme maver. Det kan for eksempel være en nem og billig pastaret, tacos eller en varm lasagne fra ovnen. Det kan alle lide, og mon ikke dine venner tilbyder at give en hånd med i køkkenet. 

De fleste vennegrupper kan nok blive enige om, at drikkevarerne er det vigtigste til en aften, hvor I skal hygge jer. Nu hvor I endelig har fået tid til at se hinanden, skal det fejres med lidt drikkevarer bestående af nogle procenter.