Hvis uheldet har været ude og du har tabt eller gjort skade på din iPhone 8, så kan teledoktoren hjælpe dig med at få telefonen op at køre igen.

En smartphone er tilpas stor og glat, at den nemt glider ud af hænderne. En hurtig bevægelse, et par glatte hænder, eller et lille skub til bordet, hvor mobilen ligger. Der kan være mange måder, men tabt – det bliver telefoner ofte. Og det dumme er, at de ikke ret godt kan klare at blive tabt på grund af deres store glasskærm.

Faktisk kan en knust skærm gøre din telefon stort set ubrugelig. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis din iPhone 8 er gået i stykker, uanset om det er skærmen, der er blevet knust, højtalerne, der er i uorden eller batteriet, der er blevet slidt.

Teledoktoren har nogle kompetente teknikere, der kan klare alle opgaver indenfor udskiftning af hardware og generel reparation af din telefon. Skærmen på en iPhone er meget udsat, og derfor er de specialiserede i netop at montere ny skærm på iPhone 8. Når reparationen er udført, er det også en mulighed at få påført panserglas på skærmen, sådan at din iPhone 8 bliver bedre beskyttet imod diverse skader.

Teledoktoren kan klare alt inden for iPhone 8 reparation, og så får du altid to års garanti på reparation med i købet, sådan at pengene ikke er spildt. Teledoktoren har har walk in service, og du kan derfor kigge forbi en af deres butikker i Aarhus og Randers, når det passer dig. Er du i tvivl om de forskellige services eller priser, så kan du klikke dig rundt på siden og læse meget mere.