JOOLL er et super smart koncept, som du burde fortælle din arbejdsgiver om. Med JOOLL kan du nemt få en lækker cykel af din arbejdsgiver, da han eller hun leaser cyklen til dig, og du bliver derefter beskattet af leasingprisen over din løn – JOOLL er kort sagt en cykel over lønnen. De har levering til hele Danmark, og der er altid forsikring og serviceaftale inkluderet.

Cykel på arbejde – godt for dig og godt for miljøet

Der er mange gode argumententer for at lease en JOOLL gennem din arbejdsplads. Din arbejdsgiver stiller en cykel af topkvalitet til rådighed for dig, så du frit kan benytte den og dermed cykle til og fra arbejde. At cykle på arbejde er godt for din sundhed, da det giver dig god motion i hverdagen, og så er det ligeledes godt for miljøet, da du lader bilen stå derhjemme.  

Lease elcykler gennem JOOLL

Vi er særlige glade for at cykle i Danmark, men nogen gange kan det være svært at komme op på cyklen, hvis det blæser mere end 5 m/s, for så bliver det en hård cykeltur – med mindre du har en god medvind 😉

Med en elcykel er du altid sikret en nem og behagelig cykeltur, da du bliver hjulpet godt på vej af energien fra cyklen. Selv de stride bakker bliver en leg med en elcykel. JOOLL har gjort leasing af elcykler smart og simpelt. De har et bredt udvalg af moderne, sporty og komfortable elcykler. Find leasing af cykel her.