Vi lever i en tid, hvor den teknologiske udvikling har ført mange voksne og børn permanent indenfor, hvor skærmen på TV’et og computeren bliver vores foretrukne underholdningsplatform. Men når vejret bliver godt, kan det være sundt og befriende at komme udenfor. Især for børn. Men måske har du svært ved at finde de aktiviteter, som kan lokke dine børn væk fra skærmene på børneværelset? Her får du tre bud på ting, du kan købe til dine børn for at få dem til at sætte pris på legen udenfor.

Vandkamp i haven

Når temperaturerne er høje, kan det være rart at blive kølet ned. Men måske er det ikke lige hver sommerdag, der kan blive brugt på stranden, hvor en dukkert er tillokkende. Til gengæld kan du nemt give dine børn muligheden for at blive kølet ned, samtidig med at de leger i haven. Her skal du bruge nogle vandpistoler, så de kan fornøje sig med at skyde ufarlige ting efter hinanden. Og hvem ved – måske bliver du selv skydeskive?

En tur på lystbådehavnen

Er du selv glad for at kigge på fine både i lystbådehavnen? Sådan er det nok ikke alle børn, der har det. Men hvis du giver dem det rigtige legetøj, som de kan tage med på havnen, kan du måske alligevel give dem en god oplevelse. Mange børn finder stor glæde i at forsøge sig med at fange krabber og små fisk, så med et godt fiskenet og en redningsvest er lykken måske også gjort for dit barn?

Redskaber til sandkassen

Et klassisk og sikkert hit er skovle, spande og andre stykker legetøj, der kan bruges i sandkassen eller på stranden. Børn elsker ofte at bygge ting af sand, og på den måde bliver de også aktiveret, mens du kan slappe af og nyde solen.

Der findes naturligvis mange flere ting, som gør børn glade for at lege udenfor. Find masser af udendørs legetøj hos Monito.