Du kan hjælpe dig selv med at gøre havearbejdet meget lettere, end det er nu. Hvis du køber dig et højbed med sneglekant, så kan du være sikker på, at du hverken behøver stå for meget foroverbøjet, og at du heller ikke behøver gå på sneglejagt med lommelygten.

Lyngeshop har et stort udvalg af forskellige højbede, sådan at du både slipper for snegle, ukrudt og ømme rygge. Det er hårdt arbejde at holde have, fordi den skal passes hele tiden, og det er ikke godt for ryggen at stå foroverbøjet for lang tid ad gangen. Derfor kan disse højbede være med til at hjælpe dig på vej.

Lyngeshop sælger højbede, og de har udviklet en elegant produktserie i højbede, og de kan leveres både med eller uden sneglekant. De kan levere kvalitetshøjbede i op til 75 cm højde, sådan at du undgår de almindelige rygsmerter, når du arbejder i jorden samt at rødderne på dine planter kan nå dybt. Højbedene har dobbelt 1mm pladetykkelse i top og bund, det vil sige 2 mm pladetykkelse i top og bund og det er der ingen andre der har. Lyngeshops højbede er formstabile med garanti.

Grunden til, at det giver mening at investere i et højbed er, at det både er flot og anderledes, det giver en dybde i haven, og så er det meget nemmere at holde end et almindeligt bed.