En katafalk hjælper medarbejderne på kirkegården med at løfte og transportere kister på en sikker og nem måde, sådan at de ikke belastes. Immo Danmarkproducerer to forskellige modeller alt efter behov.

Hvis du kunne tænke dig at sikre, at alle kister bliver transporteret sikkert og nemt, samtidig med at dine medarbejdere ikke udsættes for større belastning, end de kan klare, så skulle du anskaffe dig en katafalk med motor til kirkegården.

Immo Danmark producerer to forskellige modeller, alt efter hvad behovet er på den givne kirkegård. Du kan både få en katafalk med 2-hjuls træk og en fast kasse med hæve-/sænke-ruller, men hvis der er behov for, at katafalken kan dreje om skarpe hjørner på begrænset plads, så kan du også få en mere avanceret model med 4-hjuls træk og to drejbare aksler med hæve-/sænke-kasse og rullebånd.

Du kan være sikker på, at en katafalk, der er el-drevet, kan køre på al slags underlag, uanset om det er grus, jord, græs og brosten. På katafalkens styr sidder gashåndtaget, hvor farten styres, og det gør det let at køre op ad bakke, samtidig med, at det også er sikkert at køre ned ad igen. Motoren hjælper nemlig katafalken med at bestemme hastigheden i nedfarten, sådan at den ikke kører fra dig.

Styret kan justeres i både højde og længde alt efter brugeren, og katafalken blev i første omgang udviklet i samarbejde med Bredballe Kirkegård og Arbejdstilsynet, så du kan være sikker på, at alle forhold er blevet vurderet i produktionen af katafalken.

Læs meget mere om de forskellige katafalker hos Immo Danmark og kontakt dem gerne for et uforpligtende tilbud.