Står du og mangler en lækker og blød juniordyne? Læs med her og find den helt rette juniordyne til dit barn.

Forældre vil sine børn det bedste. Da søvn har stor betydning for børns udvikling og trivsel, er det derfor vigtigt at vælge den helt rette juniordyne, der kan danne rammen om en god nattesøvn for vores børn.

De første måneder sover børnene med babydyner, men på et tidspunkt, som regel når børnene begynder at sparke dynen af, mens de sover, er det på tide at skifte over til en juniordyne. At sparke dynen af, er barnets signal om, at dynen er for let og lille til barnets egentlige størrelse.

En juniordyne er både længere og tungere end babydyner og kan på et tidspunkt være altafgørende for, at børnene ikke forstyrres i deres søvn. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvornår man skal skifte dyne.

Er det for jer blevet tid til at skifte fra babydyne til juniordyne, er det en god idé at forholde sig til dynens kvalitet. Er dunene af europæisk afstamning, så kan I også være sikre på, at kvaliteten er i top. Ydermere kan Oeko-tex certifikatet også være en god rettesnor for valg af dyne. Oeko-tex certifikatet er din garanti for at få en allergivenlig dyne helt fri for stoffer og kemikalier, der kan være skadelige for dit barn. Med en Oeko-tex certificeret juniordyne kan du lægge dit barn til at sove trygt og godt velvidende om, at komforten og kvaliteten er i højsædet.