Går I med overvejelserne om, hvad der er det næste skridt efter folkeskolen? Det er ikke alle børn, der er klar til at springe direkte på en ungdomsuddannelse efter folkeskolen – ligesom at det heller ikke er alle børn, der har lyst til at gå endnu et år i skole. I dette tilfælde er efterskoleåret oplagt. Her får alle børn mulighed for at udvikle sig fra det ståsted, de kommer med, samt prøve kræfter med nye og kendte interesser.

Det, der adskiller et efterskoleår fra folkeskolen, er først og fremmest måden, man går I skole på sammen. Alle eleverne bor som bekendt på skolen, hvilket skaber et enestående fællesskab eleverne imellem. Derudover byder undervisningen på meget andet end de obligatoriske fag, som er adgangsgivende for de næste uddannelsestrin. På Ladelund Efterskole tilbyder man et væld af linjefag, som giver hver elev mulighed for at fordybe sig, flytte grænser og udvikle sig.

En efterskole med muligheder

Er I på udkig efter en efterskole med heste og andre sportsgrene eller en efterskole med fokus på kreative fag? Begge er en mulighed på Ladelund Efterskole. Selvom efterskoleåret skal være alment dannende, så er der heldigvis masser af tid til at eleverne kan dyrke deres passion og prøve kræfter med det, de finder spændende. Der er med andre ord lagt op til et skoleår med en inspirerende skoledag, hvor der er fokus på udvikling, nærvær og frihed under ansvar. Lyder det som noget, der kunne være godt for dit eller dine børn? På hjemmesiden kan du læse meget mere om, hvad skolen tilbyder.