Når du går på arbejde, er det et sted, du bruger en stor del af din tid. Derfor er det vigtigt, at alt udstyret på arbejdspladsen er i orden, så I har de bedste forudsætninger for en effektiv hverdag. Laver du kontorarbejde, må du sikre dig, at dit arbejde ikke forsvinder. Køb en ekstern harddisk hos Kontor Syd.

Hurtig dataoverførsel og høj ydeevne

Det vigtigste hos Kontor Syd er at gøre din daglige drift på kontoret nemmere, så du får mest muligt ud af din arbejdstid. Derfor ligger de inde med alt indenfor kontor- og lagerforsyning, så der ikke mangler noget, og så du kan have fuld koncentration på dine projekter. Når du udfører arbejdet på computeren, er det vigtigt at gemme det, så du ikke risikerer, at arbejdet forsvinder og er spild. Derfor er det oplagt med en ekstern harddisk, så du er sikret, at dit arbejde ikke går spildt. Hos Kontor Syd finder du eksterne harddiske med forskellig plads. Eksempelvis kan du få nogle, hvor der er plads til 1000 GB eller 8000 GB. Uanset hvilken du har brug for, er du garanteret en høj ydeevne ved hjælp af en USB 3.0 ”super speed”-grænseflade, der giver op til 10 gange hurtigere dataoverførsel end en 3.0 – her er der eksempelvis tale om Harddisk, 2.5”, USB,.0 2 TB.

Alt i udstyr

Hos Kontor Syd finder du alt i tilbehør. Herunder er blandt andet blæk, toner, emballage, skilte, møbler, indretning og IT-hardware og software. Der er ingen grund til at skulle forbi forskellige forhandlere, når du kan få det hele ét sted. Køb det hele hos Kontor Syd og bliv helt klar til en nem og effektiv hverdag.