Gardiner hjælper ikke kun med at mørklægge, så du bedre kan sove. De giver også bedre indeklima, og generelt tyder det på, at det er sundere for helbredet at have gardiner. Gardinstudiet hjælper dig med at skræddersy gardiner, der passer lige præcis til dit vindue.

Bøvler du også med at kunne falde søvn på disse varme og lyse sommeraftner, og vågner du tidligt, fordi solen står op før nogen andre? Så skulle du måske overveje at få dig et gardin, og Gardinstudiet hjælper dig gerne med at få nye gardiner efter mål i Aarhus. Undersøgelser viser nemlig også, at gardiner giver et bedre indeklima, og generelt er det bedre for helbredet, hvis man sørger for at have gardiner, sådan at man ikke få spoleret sin nattesøvn. Det skriver Sundhedstegnet.dk.

Gardinstudiet sælger alle typer gardiner både til private men også til erhvervsbrug og så hjælper de gerne med både opmåling og opsætning. Man kan købe gardiner i det fleste byggemarkeder og boligbutikker, men det er sjældent, at de standardmål, som gardiner typisk laves udfra, passer lige præcis til de vinduer, man har.

Derfor: Hvis du i stedet får lavet gardiner efter mål, så får du nogle, der passer 100 procent til dine vinduer, og det kan Gardinstudiet hjælpe dig med. Så hvis du sender en beskrivelse af den opgave, du vil have dem til at alle, så kan du bestille en gratis opmåling, hvor de kommer forbi med gardinbussen, sådan at du kan se og mærke de forskellige gardiner og se, om de passer ind hos dig. Du får endda 30% rabat på gardinerne, hvis du bestiller den gratis opmåling.