Foråret er på vej og for mange betyder det, at man ønsker at forny garderoben med de nyeste designs til foråret. Garderoben bliver ofte mere let, farverig og legesyg, når der kommer bedre vejr. Du kan derfor forny garderoben med de flotteste hjemmestrikkede produkter, der emmer af god kvalitet.

Hjemmestrik har endnu engang fundet vejen frem til danskerne, og mange unge som gamle kaster sig ud i flotte og kreative strikkeprojekter. Strikning er ofte et hyggeprojekt, hvor man kan komme lidt væk fra den travle hverdag og få lov til at udfolde sine kreative evner.

Foråret byder på mange flotte strikkekits, der emmer af muligheder for det næste strikkeprojekt. Hvis du har mod på at strikke din egen trøje, kan du finde inspiration hos de mange garnproducenter, der også laver strikkeopskrifter til de forskellige modeller. Når du skal kaste dig ud i et større projekt, kan du blandt andet finde inspiration hos garnproducenten Sandnes, der har lavet et godt inspirationshæfte med nye designs. Derudover producere de god kvalitetsgarn, der kan blive til en flot striktrøje. Sandnes garn kan fås i mange forskellige farver og du kan nemt få et godt overblik over, hvilken farve der vil klæde dig og din nuværende garderobe. Når du selv bliver designeren bag, kan din nye striktrøje blive præcis, som du ønsker.