At fiske er en vidunderlig måde at slappe af på og samtidig nyde naturen i fulde drag. Mange betragter det at fiske som en glimrende hobby, hvor det næste måltid til middagsbordet kan fanges. Men hvad har du egentlig brug for, når du skal fiske?

At fiske er ligeledes forbundet med, at der bliver fortalt en masse røverhistorier, om hvor stor en fisk, der er blevet fanget. Fisken bliver som regel større og større for hver gang historien fortælles. Så skal du have en god fiskehistorie at fortælle venner og familie?

Det mest basale fiskeudstyr

Først skal du finde en fiskestangstang og et hjul. Du kan få mange forskellige fiskestænger såsom fluestænger, spinnestænger. Det samme gælder for fiskehjul. Vælg en stang der ligger godt i din hånd, og et hjul som er velegnet til den form for fiskeri, du vil begive dig ud i.

Du skal ligeledes bruge en fiskeline, som også skal vælges ud fra typen af fiskeri, du vil i gang med. Eksempelvis skal der forskellige liner til alt efter, hvilken størrelse fisk der skal fanges.

Fiskekroge skal du også have med. Der findes et stort udvalg af fiskekroge, som passer til alle typer lystfiskeri. Du skal derfor blot vælge den rette type fiskekrog for dig. Husk eventuelt at købe noget madding til at sætte på fiskekrogen.

Nu er du mere eller mindre klar til din første fisketur. Husk også en spand, stol, kamera, solcreme, solbriller og en masse snacks.