Kunne du tænke dig at strikke et fint stykke tøj til din baby eller noget pænt til dig selv? Uldfisken forhandler det fineste garn og på siden kan du også finde et strikkekit, der indeholder en opskrift og det nødvendige garn hertil.

Sandnes er nordens største spinderi og garnproducent. De arbejder sammen med internationalt kendte designere som Lene Holme Samsøe, Titild Eckhoff og andre modebloggere for altid at være sikker på, at de ved, hvad der hitter indenfor strikkeverdenen. Generelt er garn fra Sandnes kendt for sin meget fine kvalitet, hvor vægten især lægger på, at der er højt indhold af rene råvarer og fibre.

Uldfisken har et stort udvalg af Sandnes garn. Derudover kan du på siden klikke dig ind på forskellige Sandnes strikkekit under kategorierne baby/barn, dame, herrer og tilbehør/interiør. Herunder finder du masser af strikkekits med opskrifter på fine designs og så medfølger det garn, du skal bruge til opskriften. sådan På den måde bliver du altså hjulpet rigtig godt på vej.

Det betyder altså også, at uanset om du er på udkig efter en opskrift til baby, dig selv eller din mand, så kan du finde det hos Uldfisken. Du kan blandt andet finde et strikkekit til de fine Sigrun-vanter, som du ville kunne nå at strikke færdig inden vinter eller et kæmpe tæppe til hele familien med de fineste detaljer.