Nogle gange kan dagens gøremål bare virke uendelige og uoverskuelige. Man kan tæske igennem dagen, og livet kan virke fuldstændig uoverskueligt. Her tyer mange familier til fastfood, fordi hele det arrangement, der hedder aftensmad, egentlig bare er noget, der skal overstås. Men det er også her flere småbørnsfamilier føler sig lidt i klemme. For hvad gør man, når maden kommer fra pizzeriaet, men junior ikke kan spise en nummer otte? Ja, det kræver lidt ekstra for de familier, men heldigvis kan du forberede dig på dagen, for lad os være ærlige, den skal jo nok komme.

Lav det på forhånd

De dage, hvor overskuddet har været i top, har der helt sikkert været lækker hjemmelavet mad i gryderne som jeres børn også har kunnet spise med på. Mange familier gemmer, hvad der må være af rester til dagen efter, men i stedet siger jeg: frys det ned. Gør det her nogle gange, og pludselig har en fryser fuld af lækker hjemmelavet mad til jeres børn, som I kan varme, mens opkaldet til pizzamanden foregår.

Hav et lager liggende

En anden løsning mange familier også tyer til at, et at fylde depoterne derhjemme med færdigretter, som bare skal varmes. De kan holde sig længe og mulighederne er mange i både smag og form. Man kan med fordel også købe færdigretterne på vej ned til pizzamanden, hvis man alligevel selv henter maden. For eksempel plejer de fleste supermarkeder at have en selektion af semper grød på hylderne. 

Køb noget simpelt

Til sidst kan det selvfølgelig nævnes, at man altid kan ringe til pizzamanden, og bede ham lave en helt simpel pastaret. Den kan bestå af noget så kedeligt som pasta og tomatsovs. Det er godt nok en hård omgang for små børn, men det laver en hurtig tur i blenderen nemt om på.