Mangler du nogle auto- & maskintrailere til værkstedet? De er udviklet til hårdt brug hver eneste dag.

Hvis det bedste kun er godt nok for dig, s, så skulle du overveje at købe dine auto- og maskintrailere fra MAXI-LOAD-serien. Det er nemlig Trailerforum.dk’s ekstra stærke trailerserie, der er udviklet specifikt til hårdt brug hver eneste dag.

Trailerne er udviklet i tæt samarbejde med brugerne, og der er lagt stor vægt på høj styrke og gennemtænkte detaljer. Derfor kan du også som køber vide, at det er de mennesker, der rent faktisk bruger trailerne ude på arbejdspladsen, der har kunnet komme med inputs til, hvad der er brug for i en auto- og maskintrailer.

Alle trailere i MAXI-LOAD serien har bladfjedre, hvilket giver en lav læssehøjde og gode køreegenskaber. Grundkonstruktionen er opbygget på et fuldsvejset og varmgalvaniseret chassis.

Længde- og tværvanger er ligeledes varmgalvaniseret. Det giver styrke i særklasse og lang holdbarhed. Man kan altså alt i alt sige, at MAXI-LOAD-serien er superstærke trailere i et gennemtænkt, flot og tidløst design. Kig forbi Trailerforum.dk og find et stort udvalg af forskellige maskintrailere, og så finder du helt sikkert også en trailer, der passer til dit behov.