Mange sætter en stor ære i at kunne dække et pænt bord og for at man kan det, har man brug for nogle pæne ting at dække bord med. LIND DNA har lavet smukke dækkeservietter i læder, der gør det legende let at dække et fint bord.

Borddækning er nærmest en hel disciplin i sig selv. Får man gæster eller skal man bare have en hyggelig aften, så er det hyggeligt at gå at nusse om bordet, så det kommer til at se så pænt som muligt ud. Et sted, man kan starte, er ved dækservietterne, der har meget at sige for, hvor pænt et bord kan blive. LIND DNA har lavet nogle smukke dækkeservietter i naturligt læder, der kan danne rammen for et smukt dækket bord.

En LIND DNA dækserviet er som oftest lavet i genbrugslæder, der er aflagt fra gamle møbler, bilsæder og tasker, der stå efterfølgende bliver bearbejdet. Den Aarhusianske familievirksomhed, der står bag dækservietterne, har stor succes med at designe boliginteriør, tasker og underlag i bæredygtigt genbrugslæder, og virksomheden ejes af Bine Lind, som sammen med sin far startede LIND DNA i foråret 2012. Siden er også lillesøster Mie Lind kommet ind i virksomheden.

LIND DNA’s produkter er inspireret af den nordiske natur, hvilket let ses i motiverne og farverne, der går igen i de forskellige tæpper, bakker, tasker og meget andet.