Din bolig og din bil er sikret, men er du, når det drejer sig om løn?

En lønsikring er en tillægsforsikring, der ud over dagpenge giver dig et ekstra beløb hver måned i tilfælde af arbejdsløshed. Derfor vil din indkomst være højere, end hvis du kun er på dagpenge, og du vil derfor nemmere kunne beholde din normale levestadard, eller i hvert fald tæt på din normale levestandard.

Lønsikring generelt

Med en lønsikring får man som oftest udbetalt mellem 80 – og 95 % af den tidligere løn, afhængigt af a-kasse og lønsikring. Som udgangspunkt kan en lønsikring betale sig, hvis man har en månedlig indkomst på min. 21.000 kr.

Dahlberg

Hvis du ønsker en mere unik lønsikring, kan du kontakte Dahlberg assurance agentur, der ikke kræver, at du er medlem af en bestemt a-kasse. Forsikringen dækker opsigelse fra arbejdsgiver, arbejdsgivers konkurs, lukning af virksomhed mm. og uarbejdsdygtighed på baggrund af sygdom eller ulykke.

Læs mere her, hvis du ønsker at blive klogere på, hvad en lønsikring er, hvad der skal til for at få oprettet en osv.

I den her lidt turbulente tid, hvor der sker en masse rundt om i verden, kan man aldrig være sikker på, at man er i arbejde i morgen. Derfor bør man overveje at blive lønsikret! 🙂