Hvis du er et af de mange mennesker, der altid går og grubler over alt for mange ting i hverdagen, og bekymrer du dig over alt du foretager dig og er vidne til? – Så skal du overveje at gøre noget ved din situation. Det er ikke en skam at opsøge en coach eller en psykolog til at snakke og give redskaber til håndtering af disse tanker. Rigtig mange er dagligt bekymret over ting, man ikke burde bekymre sig om.

Metakognitiv terapi er en god terapiform til behandling af grubleri og overanalyserende tanker. Metakognitiv terapi er også godt til folk, der lider af angst og depression. Der tilbydes metakognitiv terapi i Aarhus, hos Re-view. Dorte Fløe Lemming er psykolog og tilbyder metakognitiv terapi, som er en ny veldokumenteret behandlingsmetode. Denne metode hjælper folk med psykiske udfordringer, og det hjælper også på grubleri og og andre forstyrrende tanker. Metoden giver den ramte værktøjer til at bearbejde tankemylderet og de mange følelser, der rumsterer rundt i kroppen.

Det er ikke en skam at opsøge hjælp, det er tværtimod en skam ikke at gøre noget ved situationen, hvis ikke den er, som den skal være. Der er ingen grund til at gå rundt med unødvendige tanker. Det tager al ens energi og glæde, og det vigtigste i verden er at være glad. På http://www.re-view.dk/work/ommetakognitivterapi/ kan du læse meget mere om metakognitiv terapi og også blive meget klogere på Dorte, hendes virksomhed og hendes metoder. Hun er medlem af dansk psykolog forening, og hun er dygtig.