Døjer du eller dit barn med uheld i sengen, eller vil du bare gerne være på den sikre side, så er et vådliggerlagen, hvad der skal til for at beskytte din seng.

Et bredt udvalg

Hos Casa Decor finder du tilbehør til alle rum, uanset om det er til køkken, badeværelset eller soveværelset. Der er noget for alle aldre og for enhver smag, ligesom du finder et bredt sortiment af vådliggerlagner, der holder din seng ren, hvis der skulle ske et uheld.

Kvalitet i højeste klasse

Vådliggerlagnerne er lavet af 100% økologisk bomuld, samtidig med at de er produceret med en anti-støvmidebehandling. Hermed er de af højeste kvalitet, og klasse 1 Oeko-certificeringen sikrer, at der ikke er skadelige stoffer i lagenet.

Et lagen for alle

Uanset om du er til et neutralt eller farvet lagen, så er der noget til ethvert hjem. Lagenerne er yderst komfortable, knitrer ikke og er bløde. Derudover passer de til babysenge og op til 180×200 dobbeltsenge, så der er hjælp at hente for alle. Med et vådliggerlagen opnår du altså den bedste hygiejne og kvalitet, så du får den bedste nattesøvn, mens din seng er beskyttet på bedste vis.