Der er mange gode grunde til at få et dyr, særligt når man er barn. Man kan nemlig lære at tage ansvar, og så kan kæledyr også have en god effekt på børn helbred. Lystrup Dyrecenter har mange forskellige slags dyr og alt det tilbehør, der er brug for.

Hvis du kunne tænke dig at få et dyr, der er forholdsvist nemt at passe men samtidig giver liv og glæde, så skulle du overveje at få en fugl. Hos Lystrup Dyrecenter kan du finde et fuglebur, der passer til den fugl du har eller skal have, sådan at fuglen får det så godt som muligt.

Adfærdsterapeut Irene Rasmussen siger til Politiken, at hun mener, kæledyr er godt for børns helbred. Både kan omgangen med dyr afhjælpe allergi, men så skaber de også en tryghed hos barnet. Det, at de skal lære at passe på dyrene og give dem omsorg, giver også barnet gode sociale kompetencer.

Så hvis du kunne tænke dig en fugl eller allerede har det, så se det store udvalg af fuglebure og andet tilbehør som blandt andet mad og vandskåle til fugle på dyrecenter.dk og så kan du helt sikkert finde det, du leder efter. Både helt små bure, hvis du kun har én fugl eller et stort bur, der står på gulvet, sådan at du kan have mange fugle i buret.