At bestemme sig for hvor og hvordan man skal bo kan være et stort mysterium. For det er på ingen måder let at blive enig med sig selv eller andre om, hvordan ens hus skal være. Især fordi det betyder meget, hvordan man bor. Hjemmet er ens base, og her skal man føle sig hjemme, og man skal føle sig tryg. Og det er meget forskelligt fra person til person og fra familie til familie hvornår man har det godt i sit hjem.

Oneroom laver præcis den slags typehus, du er ude efter. For du er nemlig selv med i beslutningsprocessen lige fra den første tegning og til at belysning skal vælges og have planlægges.

Hvad er et typehus, spørger du så? Det er et arkitekttegnet parcelhus, der typisk er i 1-1½ plan. Førhen var ideen med typehuse, at en arkitekt kunne tegne en skabelon til et hus og bare masseopføre en række ens huse for at gøre det hele nemmere og billigere. Siden er det dog blevet til, at den ydre skal er lavet efter en skabelon men det indenfor er op til den enkelte køber at bestemme. På den måde er huset billigere, da det ikke er unikt udenpå men i stedet indeni.