Virksomheden Brother har eksisteret siden 1908, og har solgt tonere og blækpatroner til Danmark siden 1968.

Brother har eksisteret siden 1908, mens firmanavnet først er registeret siden 1934. Tilbage i 1958 oprettede virksomheden deres første kontor i Europa. og i 1968 begyndte de at sælge toner og blækpatroner til det danske marked. Brother står nu til rådighed i mere end 100 lande og Brother-gruppen har virksomhedens aktivitet i 44 lande.

Brother-gruppen har flere forskellige fabrikker, der producere mærket deriblandt Taiwan, Kina, Japan, Korea, Amerika, Brasilien, Irland, Malaysia og Storbritannien.  Brother Jupitors distributions central er placeret i Memphsis, USA og er arealmæssigt på størrelse med 12 fodboldbaner.

Fra toner og blæk til karaoke-teknologi

I Japan er virksomheden derudover ikke bare kendt som udbyder af toner og blæk. Virksomheden har nemlig også bevæget sig ind på et andet marked, der er yderst populær i de asiatiske lande. De er kendt som Karaoke-konger. Brother er nemlig også førende leverandører af et banebrydende ISDN multi-media karaoke-teknologi og polyfoniske ringetoner til mobiltelefoner.

Derudover er Brother skaberne af verdens mindste selvstændige mobilprinter, og den lille brother printer ’M-print’ er så lille, at den passer i en jakkelomme. Den kan derfor nemt tages med på farten. Find flere informationer om Brother her: https://www.shopink.dk/blaekpatroner–toner/120-brother/