Det skal du vide om Brother blækpatroner og tonere

Det skal du vide om Brother blækpatroner og tonere

Det skal du vide om Brother blækpatroner og tonere

Virksomheden Brother har eksisteret siden 1908, og har solgt tonere og blækpatroner til Danmark siden 1968.

Brother har eksisteret siden 1908, mens firmanavnet først er registeret siden 1934. Tilbage i 1958 oprettede virksomheden deres første kontor i Europa. og i 1968 begyndte de at sælge toner og blækpatroner til det danske marked. Brother står nu til rådighed i mere end 100 lande og Brother-gruppen har virksomhedens aktivitet i 44 lande.

Brother-gruppen har flere forskellige fabrikker, der producere mærket deriblandt Taiwan, Kina, Japan, Korea, Amerika, Brasilien, Irland, Malaysia og Storbritannien.  Brother Jupitors distributions central er placeret i Memphsis, USA og er arealmæssigt på størrelse med 12 fodboldbaner.

Fra toner og blæk til karaoke-teknologi

I Japan er virksomheden derudover ikke bare kendt som udbyder af toner og blæk. Virksomheden har nemlig også bevæget sig ind på et andet marked, der er yderst populær i de asiatiske lande. De er kendt som Karaoke-konger. Brother er nemlig også førende leverandører af et banebrydende ISDN multi-media karaoke-teknologi og polyfoniske ringetoner til mobiltelefoner.

Derudover er Brother skaberne af verdens mindste selvstændige mobilprinter, og den lille brother printer ’M-print’ er så lille, at den passer i en jakkelomme. Den kan derfor nemt tages med på farten. Find flere informationer om Brother her: https://www.shopink.dk/blaekpatroner–toner/120-brother/

fairtradeadmin

RELATED ARTICLES

Trænger lyset i hjemmet til en udskiftning?