Lav din t shirt selv hos shirtdesign.dk, hvis du ønsker at give dit tøj et mere personligt look. Udvalget af brands, modeller, tryk og designs er stort, så alle kan finde den helt rigtige t shirt med det helt rigtige design.

 

Til hele familien

Hos shirtdesign.dk finder du et stort udvalg af t shirts, så du kan finde det mærke og den model, der passer til dig. Det er muligt at få med v-hals eller rund, faconsyet, lange og korte ærmer og til både kvinder, mænd og børn, så hele familien kan blive klædt smart på. Skal den være neutral, er der både sort, hvid og grå, og skal den være mere farverig, kan du blandt andet vælge mellem blå, gul, rød eller turkis.

 

Eget design

Når du har valgt t shirten, går du i gang med at designe den. Du kan indsætte tekst og designs på forside, bagside, ærmerne og sågar indvendigt i nakken. Der er forskellige designs at vælge mellem, men foretrækker du eget billede eller figur, er det også en mulighed. Der er altså rig mulighed for at lave din helt egen t shirt, som skiller sig ud fra mængden.