Burgerbistroen Green Vibe i Odder bryder med den traditionelle burger, fordi de ved, at den kan smage endnu bedre, end den ofte gør.

Det startede med en drøm, som nu er ført ud i livet. Green Vibe, der er en burgerbistro, der både er et spisested i Aarhus, men som også bringer mad ud af huset, har skabt en restaurant, der holder kokkedyderne i hævd og bryder med den traditionelle opfattelse af, hvor god en burger egentlig kan være.

For Green Vibe betyder netop dette, at burgeren skal være hjemmelavet og bestå af friske råvarer, der også helst skal være lokale, økologiske og bæredygtige. Green Vibe har derudover også lyttet til deres gæster, og det betyder, at der er kommet bistroretter på menuen, som spænder fra hjemmelavet smørrebrød til fish´n´chips og veganske retter.

Stemningen på burgerbistroen er afslappet, hyggelig og uformel, ligesom indretningen der er holdt i en let nordisk og varm stil med fokus på danskproducerede møbler i bæredygtigt træ for at vedligeholde de grønne vibrationer!

De sammensætter løbende skønne buffeter med udgangspunkt i sæsonens herlige økologiske, lokale og bæredygtige råvarer, så hvis du kunne tænke dig at vide mere om menuen og mulighederne for denne burgerbar Aarhus, så kan du læse meget mere på deres hjemmeside.