Det er ikke kun for de vokse, at naturfarverne camel, brun og beige er populære. Det pryder også efterhånden meget børnetøj, blandt andet MarMars kollektioner, som du kan finde hos parcellet.dk.

MarMar børnetøj er ikke hvilket som helst børnetøj. MarMars verden er en verden af kontraster. Deres modetøj til børn formår på en meget fin måde at mine både det klassiske og nedtonede look med det mere cool og street. Kollektionerne bliver produceret med komfort i højsædet og derfor er de også med til at sikre, at dine børn ikke vil føle sig irriterede af noget, når de har tøj på fra MarMar.

Tøjet bevæger sig inden for de fine og populære naturfarver som eksempelvis beige, camelfarvet og brune og grå nuancer. Det er ekstremt populært lige nu både for børn og voksne, og det skyldes blandt andet det naturlige look i stedet for det syntetiske. Det vidner nemlig også om, at det er naturlige materialer, der er blevet brugt, og at tøjet er produceret med omtanke for naturen. Og det kan man i den grad også sige om børnetøj fra MarMar, der er produceret i Oeko-Tex-tekstiler, hvilket er en garanti for, at slutproduktet er uden nogen form for skadelig kemi. Om hvem ønsker ikke det for det tøj, ens børn skal gå i?

Bag det smukke design står Marlene Anine Holmboe, der er uddannet fra Danmarks Designskole. I starten designede hun tøj for andre kendte danske børnetøjsmærker, men hun kunne ikke holde lysten til at starte noget op selv inde, og i 2008 stiftede hun derfor MarMar Copenhagen.