Der skal effektive medarbejdere til…

I en tid hvor, der er kamp om arbejdspladserne, er det vigtigt at gøre sig så attraktiv for arbejdsgiveren som muligt. Det kan være problematisk nok bare at få et arbejde, men når man så endelig har et arbejde, skal man alligevel ikke være for sikker på sin situation. Der kan hele tiden komme en bedre kvalificeret ind fra sidelinjen, hvilket i sig selv ikke er nyt, men måske alligevel noget man i højere grad fokuserer på. Arbejdsgiver ønsker mest mulig fremgang og succes hver dag, hvilket vil sige, at der er behov for de dygtigste og mest effektive medarbejdere på markedet.

Det at være effektiv er selvfølgelig et vidt begreb, og ofte måles der på en masse forskellige faktorer. Faktorer kan være så enkelte som værende at løse de opgaver, der bliver stillet. Det er selvfølgelig afgørende, at de forskellige opgaver der stilles løses, men de skal også løses hurtigst muligt.

Hvis man befinder sig på en arbejdsplads, hvor man sidder i et åbent kontormiljø, kan det engang imellem være svært at koncentrere sig for støj og lyde fra kolleger mm. Dette kan være afgørende for den enkelte medarbejder i forsøget på at være så effektiv og koncentreret som overhovedet muligt.

Man kan komme støjen delvist til livs…

For at reducere støjen fra kolleger og chefer, kan der monteres det der hedder bordskærme eller lysabsoberende akustikvægge. Der findes mange forskellige skærmvægge til kontoret, og alt afhængigt af hvilke løsninger man kaster sig ud i, kan man skabe sit eget lille ”kontor”, hvor udefrakommende, forstyrrende lyde, omkring arbejdspladsen, ikke trænger ind i ligeså høj grad. Skærmvægge kan fås i mange forskellige farver og modeller, hvilket gør, at man kan sætte sit eget præg på løsningen. Dog ses det ofte, at det er ledelsen eller lign., der afgør, hvad der skal gøres. Det er i hvert fald helt klart noget, der bør overvejes, hvis man ønsker effektive medarbejdere!