Har du en stor interesse for akvarier og fisk? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Lystrup dyrecenter kan du finde et kæmpe akvarieafdeling med alt, der hører til akvarier. Så hvis du er på udkig efter dit første akvarie eller blot tilbehør til dit nuværende, så har vi alt, hvad du skal bruge.

Et akvarie er en stor beslutning, fordi det skal være hjemmet for dine fisk, og derfor har vi en masse forskellige muligheder, så du kan finde det, der er perfekt til dig og dine fisk. Hvis du på noget tidspunkt er i tvivl, så er vi altid til rådighed til at svare på alle dine spørgsmål.

Vi har en masse tilbehør, som ikke blot pynter i akvariet, men som også giver et sundt miljø for dine fisk. Det vigtigste er jo, at dine akvariefisk har det godt, og derfor er det vigtigt at have akvarie filtre, der hjælper med bekæmpelse af alger i akvariet.

Hos Lystrup Dyrecenter kan du finde alt det, du skal bruge til dit akvarie, og du får altid den bedste rådgivning og ekspertviden med på vejen. Du kan både finde alt her på siden eller komme på besøg i vores fysiske butik i Lystrup.